Odoo image and text block

Hydrasys 2 Scan Isofocusing – prima alegere pentru dotarea laboratorului cu un echipament de electroforeza

                        

Gama de determinări prin electroforeză care se pot efectua pe echipamentul SEBIA Hydrasys 2 – Scan, (din ser, sânge, alte fluide biologice):

Electroforeza Proteinelor serice cu 6 sau 5 fractiuni, Imunofixare serica si urinara, Imunofixare pentru monitorizarea tratamentului cu Daratumubab/Darzalex,  Hemoglobina alcalina si acida, CSF, Bence Jones, Proteinurie, Urine Profile, B2 Transferina , Lipoproteine, Determinarea factorului Von Willebrand, HR, IEP, etc.

  • Hydrasys 2 Scan este un sistem automatizat pentru electroforeza proteinelor. Este foarte adaptabil, putand fi utilizat atat in laboratoare medii/mari (lucrează in batchuri de 30 sau 54 teste) cat si in laboratoare mici, unde se lucreaza serii de cate 7 teste.
  • Sistemul este ready-to-use, putând realiza rapid (7 minute) separări de proteine, proteine urinare, imunofixari, lipoproteine, hemoglobine , LDL/HL Chol, izoenzime.
  • Pentru IF – cu noul program IF Fast pana la 17 probe IF /ora.
  • Securitate și capacitate mărită cu noua bază de date Postgre SQL
  • Sistemul Iso-focusing care permite procesarea la cea mai buna rezolutie a probelor de SF pentru diagnosticul sclerozei in placi si a Beta2Transferinei (test de confirmare/infirmare a unui traumatism cranian, test de evaluare post operatorie, din lichid nazal sau auricular)
  • Sistemul este user-friendly, echipat cu touch screen
  • Toatele fazele procesării  (aplicare, migrare, incubare, colorare, decolorare, spalare, uscare) si interpretării testelor de electroforeza se fac automat

se procesează automat geluri de cite 7, 15 şi 30 de probe, in timp foarte scurt, ex. 30 minute pentru electroforeza proteinelor serice, din care migrarea durează 7 minute;

se procesează automat câte două geluri, in paralel migrare şi colorare