DISPLAY-URI INTERACTIVE

Odoo - Sample 1 for three columns

Seria 3 - 3651RK/ 3751RK/ 3861RK

 

Odoo - Sample 2 for three columns

Seria 5 - 5651RK/ 5751RK/ 5861RK

EXPERIENȚA INTERACTIVĂ CU UN DISPLAYMULTI-ATINGERE OPTOMA

Display-urile interactive Optoma

Cu o rezoluție 4K UHD și capabilități multi-atingere de până la 20 de puncte, display-urile interactive Optoma oferă o nouă perspectivă asupra lecțiilor și muncii colaborative, atât în educație, cât și în mediul de afaceri.

Disponibile în dimensiunile 65”, 75” și 86” acestea sunt echipate cu o sticlă specială anti-reflexivă și rezistentăla zgârieturi, filtru de lumină albastră (conținut scăzutde lumină albastră - certificat TUV) și un unghi larg de vizualizare. Toate acestea ajută semnificativ la reducerea oboselii ochilor oferind în același timp imagini foarte clare si ușor vizibile pentru toti participanții.

Sănătatea ochilor contează

Display-urile interactive Optoma beneficiază de filtru de lumină albastră - certificat de liderii mondiali independenți în testarea acestor tipuri de produse - TÜV Rheinland. Acest lucru certifică faptul că display-urile Optoma nu produc lumină UV periculoasă și emit un minim de lumină albastră (care poate provoca dureri de ochi și/sau oboseală).

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Gestionarea ușoară a fișierelor

Cu funcții puternice și interfață intuitivă, managerul de fișiere Optoma permite utilizatorilor să gestioneze fișiere și dosare. De asemenea, utilizatorii pot accesa stocarea în cloud, pot răsfoi, crea, redenumi, copia, muta și șterge fișiere.

Adnotarea intuitivă pentru tablă albă

Partajarea creativă este ușoară cu o tablă albă gata de utilizare cu instrumente de adnotare încorporate care încurajează colaborarea.

Rămâi conectat

În plus față de partajarea wireless, sunt disponibile numeroase opțiuni de conectivitate, inclusiv 3x HDMI, 1x VGA iar pentru o flexibilitate suplimentară un slot OPS. De asemenea, există și o ieșire HDMI care este utilă pentru conectarea unui alt afișaj extern.CARACTERISTICI ÎN PLUS PENTRU DISPLAY-URILE DIN SERIA 5

 

Odoo image and text block

Stilou rapid

Fii gata să începi lecția în câteva secunde cu stiloul rapid Optoma. Luați stiloul din suport-ul lateral și aplicația pentru tablă albă se va activata automat, economisind timp și oferind o senzație familiară de utilizare a unui marker.

Experiența de scriere

Seria 5 vine cu un stilou dublu pentru a vă ajuta să treceți rapid de la linii precise la îngroșări sau sublinieri cu linii mai vizibile.În plus, una din caracteristicile esențiale ale ecranului este că distanța dintre sticla de protecție și panoul interactiv este de doar 1mm, acest fapt ducând la una dintre cele mai realiste experiențe de scriere de până acum.

Odoo image and text block

Ramă subțire

Având o ramă subțire, seria 5 poate deveni o piesă usor integrabilă în design-ul unei încăperi. Seria 5 adaugă un plus de eleganță unui dispozitiv extrem de funcțional.

Mod Dual App

Vizualizați două aplicații pe dispozitiv în același timp. Copiați și lipiți cu ușurință textul dintr-o aplicație în alta sau vizionați un videoclip în timp ce scanați documente Office, puteți face acest lucru cu ușurință fără a fi nevoie de un OPS.

CONSTRUIT PENTRU CEA MAI BUNĂ EXPERIENȚĂ DECOLABORARE

 

Joan meeting

Optoma a încheiat un parteneriat cu Joan, un furnizor de software de săli de ședințe, pentru a furniza o soluție gratuită de săli de ședințe pentru display-urile Optoma.

Găsiți și programați rapid săli de ședințe, spații de întâlnire și stații de lucru. Rezervați întâlniri pe loc, prin calendarul existent sau cu ajutorul telefonului mobil.

Conectați o cameră web

Gama de display-uri interactive Creative Touch de la Optoma se potrivește perfect nevoilor educaționale și de afaceri în continuă schimbare. Puteți conecta practic orice cameră web care vă va oferi capacitatea de a lucra împreună cu colegii din alte locații.

Odoo text and image block

FACILITAREA DISTANȚĂRII SOCIALE - CONECTARE DEORIUNDE CU TAPCAST

 

Partajarea wireless a conținutului

Afișați și partajați wireless conținutul pe orice ecran fără hardware suplimentar utilizând doar aplicația Optoma TapCast TM. Puteți folosi funcția de oglindire a ecranului (mirroring) sau puteți proiecta wireless documente, imagini sau videoclipuri stocate pe computer, tabletă și telefon la simpla apăsare a unui buton. Integrarea propriului dispozitiv nu a fost niciodată mai ușoară

Este necesară aplicația TapCast pro
compatibila cu Android, iOS, Windows, MacOS si ChromeOS 

Odoo text and image block