Odoo image and text block

MINICAP FLEX - electroforeza capilară ideală pentru laboratoare mici și medii.

        Tehnica folosita este de migrare a proteinelor în tuburi capilare  umplute cu soluție de electrolit. Proteinele sunt detectate in mod direct, la o lungime de unda specifică care asigura un grad înalt de precizie si acuratețe. 

        Echipamentul are un mod de lucru complet automat. Operatorul introduce in caruselul echipamentului tuburi primare (care pot fi identificate prin coduri de bare), iar echipamentul efectuează toata  procesarea  cu o viteza de 22 teste /ora.

    Echipamentul este user-friendly, cu meniuri windows intuitive, oferind o flexibilitate maxima in modul de operare, cât si o creștere a standardizării nivelelor de raportare a rezultatelor in laboratoarele de analize clinice.

Gama de teste care se pot efectua pe echipamentul Minicap Flex Piercing:

  • Electroforeza proteinelor - indicată pentru diagnosticul afecțiunilor digestive, hepatice, renale, boli hematologice (diagnostic precoce pentru diferite tipuri de mieloame) patologii inflamatorii acute și cronice;    
  • HbA1c - Tehnologie avansată cu rezultate de o calitate deosebită, considerata Gold standard de către IFCC cea mai modernă metodă, recomandată de IFCC, pentru monitorizarea diabetului. Metoda nu prezintă interferențe, ceea ce este un mare avantaj, deoarece diabetul este aproape întotdeauna însoțit și de alte afecțiuni. În plus, datorită faptului că metoda se bazează pe separarea fracțiunilor de Hb, sunt puse in evidență și alte fracțiuni și variante ale Hemoglobinei, dacă există ( Hb fetală, HbS, HbE, HbC, HbD, variante ale acestora)
  • Immunotipare -  indicată pentru diagnosticul bolilor hematologice (diagnostic precoce pentru diferite tipuri de gamopatii) 
  • Electroforeza hemoglobinei  hemoglobinopatii (talasemii, anemii, etc) 
  • CDT (markerul abuzului de alcool)  indicat pentru monitorizarea alcoolismului cronic si ca test de referință pentru profesii cu grad mare de risc